Rådgivning

Biomimetik

Biomimetik er en tværfaglig tilgang til viden. Mange virksomheder kan få et nyt perspektiv på deres viden og hvordan den og anden viden kan bruges til at forbedre produktudviklingen.

Biomimetik er studiet af hvordan naturen allerede har løst mange af de udfordringer ingeniører står overfor i dag. Den viden kan overraskende mange virksomheder drage nytte af.

Vi vil gerne fortælle din virksomhed, hvad biomimetik kan gøre for jer.

Forskningskommunikation

Hvad enten forskningen skal bruges internt, eller det er formidling udadtil, kan vi hjælpe. Vi finder ud af, hvordan I kan få det maksimale ud af den råviden I allerede besidder. Vi kan også hjælpe jer med at finde den viden, I ikke har, men har brug for.

Vi kan skrive for jer, men vi vil hellere give jer værktøjerne til at aktivere den latente viden I ligger inde med på en måde, der gør den tilgængelig for alle i jeres organisation.

Vi kan hjælpe med helt konkrete løsninger til kommunikation og styring af viden på inter- og intranettet. Vi er specialister i at bruge de nye medier som blogs og podcasts i den forbindelse.

Vi hjælper med at identificere aktører og interessenter og sørger for god forskningskommunikation fra start til slut i jeres forskningsprojekt.

Vi aktiverer viden